Pàgines

diumenge, 30 d’octubre de 2016

DEADPOOL & UNICORNS

Mentre sortíem del cine de veure Deadpool  ja tenia claríssim quin seria el regal d'aniversari de la Rosa. I al començament les coses van anar prou rodades i va semblar que estaria per la data que tocava al març però, life got in the way, i li he donat avui.
Deadpool (la peli) és genial, vam riure moltíssim! Està plena de referències a d'altres pelis i és pocasustància, entretinguda, boja, violenta, obertament sexual i molt divertida, per tenir té fins unicorns!  De Deadpool (el personatge) jo en sabia ben poc abans de la peli, bé, en sabia el que vaig aprendre (i he hagut de desaprendre) a X-Men Origins: Wolverine. Però sé que és un dels personatges preferits de la Rosa.
Així que el seu regal de cumple d'enguany ha estat un nino del Deadpool, amb lo seu unicorn, of course.
El nino està fet seguint el patró de les meves nines amb fil Paris de Drops i després porta tot de bocinets de feltre negre, vermell i marró cosits a sobre per a fer cinturons amb butxaquetes, bocins del traje, els ulls (com he patit amb els ulls deumeusinyor) i les fundes per les armes. Les catanes, el ganivet i la sivella estan fets amb una mena de plastilina que s'asseca a l'aire i queda com de goma (el meu nebot me'n va donar una miqueta per a que pogués jugar)

L'unicorn d'en Deadpool el vaig fer seguint el patró de Sweet N' Cute Creations amb Natura Just Cotton de DMC.
Una altra cosa que va passar  mirant Deadpool va ser que al Jordi se li va despertar com una mena de fòbia als unicorns, que mira que són bonics i no li fan mal a ningú. 
Així que vam començar una campanya de spam amb fotos variades i variopintes de ....unicorns of course, que de moment està en stand by, però pot tornar a posar-se en marxa qualsevol dia d'aquestos... QUE LO SEPAS
Quan es va apropar el seu cumple va estar cla-ri-ssim que calia posar un unicorn tangible a la seva vida, i li'n vam fer un, ben gran i atxuxable....perquè som booones persooones
El patró de l'unicorn del Jordi és Rainbow Cuddles de 1dogwoof i està fet amb Paris de Drops.
 Aquest SÍ que va arribar a temps pel cumple, yuhu!
Encara que la a la versió original té la cua i la crinera com l'arc de Sant Martí, vam decidir que tot rosa era més ...adequat.
PS - he escrit unicorn en contes de "unicornio" o "unicorni", i unicorns en contes de "unicornios" o "unicornis" però no m'agrada gens com sona. I penso continuar dient-lo malament. EA!
PS2 - Doncs diu la viquipèdia que també s'en pot dir Alicorn, d'un Unicorn... ja he aprés la cosa nova d'avui.....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Printfriendly