Pàgines

dimecres, 20 de març del 2013

This Is The Matrix

Primera venda on-line  feta i entregada amb éxit.
És el segón buff de Matrix que faig. 
El primer el vaig fer per un regal d'aniversari per al meu cosí Hector. Que perqué un buff de Matrix? Doncs perque entre els dos  potser vam anar unes 6 vegades al cine a veure-la, una de les vegades deixant el sopar a taula a mig menjar, anant cap a Lleida a tot lo que donava el cotxe i corrent de Cap-Pont al principal PER TORNAR A VEURE-LA.
"My name is Neo"  era la seua frase preferida aquell estiu.
Quan em vaig proposar fer un 
any sencer de regals d'aniversari a punt, el seu va ser dels que em vaig haver de pensar menys.
Després van venir tots els maldecaps per a fer un gràfic amb els símbols de la pantalla, i després per a fer el buff. Seguir un gràfic amb frases és molt més senzill perque no et perds amb tanta facilitat. Però va valer la pena.
this is the matrix 2
Quan vaig obrir la botigueta a Etsy, se'm va acudir posar-lo com producte per comanda. I tot just al dia següent el Lluis me'n va comprar un. Va ser la primera venda de la botiga i em va fer moltíssima il·lusió.
this is the matrix 1
Com que l'havia de fer, li vaig oferir l'opció d'introduir algo personal a les columnes de codi, el del Hector també porta missatges entre el codi. Aixó també fa que el producte sigui únic.
Podeu trobar els missatges ocults?
this is the matrix 2
********************************************************
First on-line sell done, sent and received successfully.
It's my second Matrix cowl.
this is the matrix 1
The first one was a birthday present for my cousin Hector. Why a Matrix cowl? Because  we went to the cinema to watch it about 6 times (3 times each), one of them leaving our dinner half eaten on the table, going to town as fast as the car would go, running along the bridge to the cinema TO WATCH IT AGAIN.
"My name is Neo" was his favourite sentence that summer.
When I decided to knit a whole year of birthday presents, his was amongst the ones I had to think about the least.
this is the matrix 1
After that came all the pains to make a good chart out of the matrix screen symbols, and after that to make the cowl. To follow sentences from a chart is way easier because you don't get lost all the time. But it was worth it.

When I opened my little etsy shop, I offered it as a made to order product. And just the day after, Lluis bought it. It was the first sell of the shop and I was delighted.
As I had yet to knit it, I offered him the option of adding something personal between the columns of code, my cousin's has also personal messages inside the code. That makes the product unique.
Can you find the hidden messages?
this is the matrix 2

8 comentaris:

  1. Suposo que no estaria bé que jo revelés el missatge ocult... Només vull afegir que el buf està funcionant avui, perquè encara que arribi la primavera sóc fredolic. El complement ideal serien uns peücs de la mateixa llana. Ho dic per si algun dia t'animes a fer-ne.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si els vols revelar és teu i pots fer-ho. M'apunto el tema peücs de cara a l'hivern que ve!

      Elimina
  2. Doncs que afortunat el Lluis! és un puff súper xulo, i crec que no serà l'únic (bé, el segon) que faras... :D jo no descobreixo el missatg ocult... :(
    fins la propera!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Espero que no! si no de matrix de algun que altre tema friki. Va dona busca be, una mica com a les sopes de lletres...

      Elimina
  3. enhorabona!!!

    saludos de una blogger de lleida

    http://losviajesysibaritismosdeauroraboreal.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  4. Respostes
    1. Siiiii! Bona feina!
      Un missatge ocult trobat... dos encara per descobrir. :)

      Elimina

Printfriendly